Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Set van twee reuze speelknijpers

€ 9,50 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Uitvoering niet leverbaar
Specificaties
Netto gewicht 0,50 Kg
Bruto gewicht 0,50 Kg
Omschrijving

De Reuze Speelknijper is gemaakt van berkenplex.

Kent u dat? De kinderen willen een hut bouwen in of om huis, maar de gewone wasknijpers blijken te klein! De speciale Reuze Speelknijper, precies op maat om de tafelpoten en leuningen mee te grijpen, is hier speciaal voor ontwikkeld. De Reuze Speelknijper is ook handig voor tal van andere toepassingen bij het spel, maar ook in huis en tuin.

Tips

Als uw knijpers vochtig of nat zijn geworden kunnen deze stroef worden en open blijven staan. Om dit probleem tegen te gaan hebben wij een aantal tips voor u!

  • Laat de knijpers eerst goed drogen.

  • Haal de delen van elkaar en schuur de scharnierdelen licht op.

  • Wrijf met de achter kant van een kaars over de bolle of holle kant van de knijper. Meestal helpt dit al voldoende. Licht insmeren met een beetje kaarsvet, vloeibare parafine of teak-olie kan ook. U zult zien dat de knijpers nu weer goed hun werk doen.

 

Speelbelovend

Speelbelovend is een samenwerkingsverband tussen GRA-CV Nichemarket Development uit Hilversum en een aantal afdelingen van dagbesteding voor mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Wij werken samen met Amerpoort, Dreivonder, Multabedrijven, Sherpa, Talant (Friesland),
Van der Hoevenkliniek, Van Mesdagkliniek.

100% MVO - Gemaakt in Nederland - FSC gekeurd - 
De bron van uw product - Onbehandeld & splintervrij

Reacties

Ook interessant

€ 24,95
€ 16,95