Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

NATUURLIJKE WASKRIJTJES VOOR PEUTERKNUISTJES (6 STUKS) - ÖKONORM

€ 8,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Uitvoering niet leverbaar
Omschrijving

NATUURLIJKE WASKRIJTJES VAN ÖKONORM

Een echte topper van ökoNORM: waskrijtjes met een dusdanige vorm dat ze goed kunnen worden vastgehouden door kleine kleuterhandjes. De ergenomische vorm voorkomt verkramping van de hand en is perfect voor het oefenen voor het latere schrijven. 

De krijtjes zijn breek-bestendig, gaan lang mee en uitwasbaar. De kleuren zijn niet-giftig. 

Elke set bevat 6 mooi gekleurde waskrijtjes. 

GIFVRIJE WASKRIJTJES

De waskrijtjes zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en zijn volledig vrij van schadelijke stoffen. De krijtjes zijn door hun vormgeving uitermate geschikt voor kleine kinderen (op de verpakking staat wel dat er onder de 3 jaar altijd begeleiding bij moet zijn i.v.m. verstikkingsgevaar als ze het in hun mond stoppen). 

ÖKONORM

Het merk ökoNORM staat voor producten die absoluut vrij zijn van giftige stoffen. Alle producten zijn uitsluitend gemaakt van materialen die het milieu niet vervuilen of uitputten. Alle materialen zijn hernieuwbaar. Vrijwel alle producten zijn goedgekeurd door de "Oeko-test" en dragen hun keurmerk. 
Het merk ökoNORM is in 1989 opgericht in Frankfurt door de milieubewuste Ellen Schahn en Albert Krohn. Het bedrijf wil ecologisch zinvolle producten maken die zo weinig mogelijk schade toebrengen aan mens en milieu.
Vandaag de dag is ökoNORM een kleine innovatieve fabrikant die zich inzet voor mens en milieu. De producten voldoen allemaal aan de hoogste milieu- en kwaliteitseisen. 

Ingrediënten: wax, paraffine olie, natuurlijke kalk en kleurstoffen
Keurmerk: door ÖKO-TEST geclassificeerd als "zeer goed", aanbevolen door "spiel gut"
Hoeveelheid: 6 krijtjes 
Leeftijd: 3+ jaar (i.v.m. verstikkingsgevaar, onder de 3 jaar is er natuurlijk onder begeleiding heel goed mee te spelen) 

Reacties