Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Natuurlijke Pastel Waskrijtjes - ökoNORM 12 stuks

€ 12,00 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Netto gewicht 0,50 Kg
Bruto gewicht 0,50 Kg
Omschrijving

GIFVRIJE PASTEL WASKRIJTJES VAN BIJENWAS

De pastel waskrijtjes van ökoNORM zijn gemaakt van zuivere bijenwas. De waskrijtjes bestaan uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten. en zijn absoluut niet giftig. Er worden geen petrochemische spullen gebruikt. De stearine die wordt gebruikt voor deze waskrijtjes is afkomstig uit palmolie die geoogst wordt door lokale kleine boeren die hun palmbomen biologisch en duurzaam telen. 

ÖKONORM

Het merk ökoNORM staat voor producten die absoluut vrij zijn van giftige stoffen. Alle producten zijn uitsluitend gemaakt van materialen die het milieu niet vervuilen of uitputten. Alle materialen zijn hernieuwbaar. Vrijwel alle producten zijn goedgekeurd door de "Oeko-test" en dragen hun keurmerk. 
Het merk ökoNORM is in 1989 opgericht in Frankfurt door de milieubewuste Ellen Schahn en Albert Krohn. Het bedrijf wil ecologisch zinvolle producten maken die zo weinig mogelijk schade toebrengen aan mens en milieu.
Vandaag de dag is ökoNORM een kleine innovatieve fabrikant die zich inzet voor mens en milieu. De producten voldoen allemaal aan de hoogste milieu- en kwaliteitseisen. 

Reacties