Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Natuurlijke Boetseerklei - 8 gekleurde staafjes (220 gram) - ökoNORM

€ 6,00 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Uitvoering niet leverbaar
Specificaties
Netto gewicht 0,30 Kg
Bruto gewicht 0,30 Kg
Omschrijving

VEILIGE KLEI VAN ÖKONORM

Als kind wil je vaak niks liever dan kleien. Voor ouders die het fijn vinden om hun kind met veilig getestte klei te laten spelen hebben we de collectie van ökoNORM in het assortiment opgenomen. De klei van ökoNORM is soepel, blijft zacht en droogt niet uit. Daarnaast is de klei uitwasbaar en vrij van giftige stoffen. 

GIFVRIJE KLEI 

De klei is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en is volledig vrij van schadelijke stoffen. De klei is uitermate geschikt voor kleine kinderen (op de verpakking staat wel dat er onder de 3 jaar altijd begeleiding bij moet zijn i.v.m. verstikkingsgevaar als ze het in hun mond stoppen). Maar doordat de klei zacht is en gemakkelijk hanteerbaar vinden veel kleine kinderen het fijn om mee te spelen. Daarnaast is het goed schoon te krijgen! 

ÖKONORM

Het merk ökoNORM staat voor producten die absoluut vrij zijn van giftige stoffen. Alle producten zijn uitsluitend gemaakt van materialen die het milieu niet vervuilen of uitputten. Alle materialen zijn hernieuwbaar. Vrijwel alle producten zijn goedgekeurd door de "Oeko-test" en dragen hun keurmerk. 
Het merk ökoNORM is in 1989 opgericht in Frankfurt door de milieubewuste Ellen Schahn en Albert Krohn. Het bedrijf wil ecologisch zinvolle producten maken die zo weinig mogelijk schade toebrengen aan mens en milieu.
Vandaag de dag is ökoNORM een kleine innovatieve fabrikant die zich inzet voor mens en milieu. De producten voldoen allemaal aan de hoogste milieu- en kwaliteitseisen. 

Leeftijd: 3+ jaar (i.v.m. verstikkingsgevaar, onder de 3 jaar is er natuurlijk onder begeleiding heel goed mee te spelen) 

Reacties