Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Drinkbeker Kinder - Sippy rvs

€ 17,99 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Uitvoering niet leverbaar
Omschrijving

De Sippy drinktuit is handig als je kleintje nog moet leren drinken uit een tuitbeker. Vanaf welke leeftijd mag mijn kind uit een beker drinken?Veel ouders vragen zich af vanaf welke leeftijd hun kind iets mag. Je kan je als ouders beter afvragen of je kind ergens al aan toe is. Hetzelfde geldt voor het drinken uit een beker. Vanaf 6 maanden zijn de meeste kinderen fysiek in staat om een beker vast te houden en is het aan te raden de babyfles te vervangen voor een tuitbeke

Elke nieuwe ouder wil ervoor zorgen hun baby’s en de omgeving is zo gezond mogelijk zijn. Elke Sippy wordt geleverd met een polypropyleen stofkap en een  handige bevestiging lus zodat het kan worden opgehangen in de tas of kinderwagen.

De fles is gemaakt van voor voedsel goed gekeurd roestvrij staal  en het is helemaal vrij van BPA vrij en zonder andere giftige stoffen. Omdat roestvrij staal zelf al veilig is, hoeven we niets aan de binnenkant van de fles aan te brengen zoals een plastic of epoxy bekleding, een van de belangrijkste verschillen tussen een roestvrij stalen Klean Kanteen en een ander soort  b.v. aluminiumflessen.

Voor voedsel goedgekeurd  roestvrij staal wordt gebruikt bij het brouwen, voedsel en wijnbouw . Het is het beste materiaal omdat hetgeen invloed heeft op de smaak. Dus appelsap smaakt naar appelsap, niets meer, niets minder. U kunt ervan verzekerd zijn dat de  Sippy van uw kind volkomen veilig en smaak vrij is . Onze Sippy is ontworpen voor kleine handen ook, dus het is makkelijk vast te houden. En de grote-mond maakt schoonmaken net zo eenvoudig als een snelle beurt met water en zeep of een tocht door de vaatwasser.

Slank ontwerp, past de meeste fles / bekerhoudersAfgeronde hoeken zijn makkelijk schoon te maken zonder harde hoeken waar vuil, ziektekiemen of bacteriën kan plakkenlevenslange garantieInhoud 355 mlGewicht 3.75 gramHoogte 12,70cmOpening 44 mm

Reacties

Ook interessant