Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Imagine kruk Totaal met alle uitbreidingen

€ 115,91 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Netto gewicht 5,00 Kg
Bruto gewicht 5,00 Kg
Omschrijving

IMAGINE 1 is ontworpen door GOUDvanHOUT en past goed in het assortiment van Speelbelovend.

De simpele beukenhouten kruk met de hoogte van een melkkrukje heeft sleuven in de poten, waar schuifdelen in geschoven kunnen worden. Deze kunt u als uitbreiding bij de kruk kopen, maar kinderen kunnen naar eigen idee ook eigen schuifdelen van karton of triplex maken. Imagine 1 kan met of zonder uitbreiding in het fantasierijk spel telkens een andere rol toebedeeld krijgen.

 

GOUDvanHOUT zegt er het volgende over:

"IMAGINE: Stel je eens voor dat...

...Op het eerste gezicht staat er een kruk in de kamer. De kruk wordt een spoorbrug, een huis of een garage. De schuifdelen tussen de poten zullen in combinatie met de creativiteit en de fantasie van het kind garant staan voor vele uren speelplezier. Door de kruk om te draaien ontstaat er een nieuwe vorm die uitdaagt tot spelen. De kruk is verdwenen en er staat ineens een kasteel..."

 

Speelbelovend

Speelbelovend is een samenwerkingsverband tussen GRA-CV Nichemarket Development uit Hilversum en een aantal afdelingen van dagbesteding voor mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Wij werken samen met Amerpoort, Dreivonder, Multabedrijven, Sherpa, Talant (Friesland),
Van der Hoevenkliniek, Van Mesdagkliniek.

100% MVO - Gemaakt in Nederland - FSC gekeurd - 
De bron van uw product - Onbehandeld & splintervrij

 

levertijd voorlopig 6-8 weken.
Reacties

Ook interessant

€ 8,50 € 6,50