Geen producten (0)

Service

Het groene kind heeft als doel om op een overzichtelijke, duidelijke en vertrouwde manier duurzame nieuwe en tweedehands producten te verkopen. Hiervoor bied ik de hieronder genoemde services aan:

 

Bereikbaarheid: 

Via onderstaand contactformulier en e-mailadres ben ik bereikbaar. Ik probeer op vragen, opmerkingen of klachten binnen 24 uur terug te reageren.

 

Herroepen:

U kunt binnen 14 dagen uw aankoop herroepen zonder opgaaf van reden. Het aankoopbedrag en de verzendkosten worden binnen een redelijke termijn teruggestort. Belangrijk is dat u mij hierover binnen deze 14 dagen na aankoop  informeert. Zie hiervoor onderstaand e-mailadres of contactformulier. Verdere instructies over het retourneren zal ik u dan binnen 24 uur toesturen.  

 

Hergebruikt verpakkingsmateriaal

Alle pakketten worden verzonden met hergebruikte dozen. Hiervoor is gekozen omdat dit duurzamer dan nieuwe dozen wordt geacht. De dozen zijn altijd stevig genoeg voor de producten en op de juiste wijze dichtgemaakt.

 

Betaling, BTW 

Voor het betalen van uw aankoop bij Het Groene Kind kunt u gebruik maken van iDEAL of het bedrag overschrijven. Wenst u op een andere manier te betalen, zoals via afrekening aan de deur of in termijnen, neem contact met mij op. We bekijken dan samen de mogelijkheden.

Alle prijzen op de webshop zijn inclusief BTW.

 

Verzending

1 keer per week verzendt ik de producten via postNL. Als u iets besteld en er zijn verder geen complicaties, dan is uw pakket binnen 2 á 7 werkdagen bij u in huis.

 

Tot slot

Op alle aankopen zijn de algemene voorwaarden van toepassing, deze vind u hier.

 

Contact

Het Groene Kind

Adres:   Stadhuisstraat 6
PC en Plaats   4132AS Vianen
E-mailadres:   info@hetgroenekind.nl
KvK-nummer: 63805197