Geen producten (0)

Service

Het groene kind heeft als doel om op een overzichtelijke, duidelijke en vertrouwde manier duurzame nieuwe en tweedehands producten te verkopen. Hiervoor bied ik de hieronder genoemde services aan:

 

Bereikbaarheid: 

Via onderstaand contactformulier en e-mailadres ben ik bereikbaar. Ik probeer op vragen, opmerkingen of klachten binnen 24 uur terug te reageren.

 

Herroepen:

U kunt binnen 14 dagen uw aankoop herroepen zonder opgaaf van reden. Het aankoopbedrag en de verzendkosten worden binnen een redelijke termijn teruggestort. Belangrijk is dat u mij hierover binnen deze 14 dagen na aankoop  informeert. Zie hiervoor onderstaand e-mailadres of contactformulier. Verdere instructies over het retourneren zal ik u dan binnen 24 uur toesturen.  

 

Tweedehands:

Voor de tweedehands producten heb ik een eigen waarderingssysteem. Bij producten staat altijd vermeld of zij tweedehands, zo goed als nieuw of gebruikt zijn. Als er niet één van deze termen bij vermeld staat, dan is het product nieuw.

De term tweedehands wordt alleen gebruikt bij speelgoed en betekend dat het product eerder is gebruikt: er kunnen enige gebruikssporen zichtbaar zijn zoals kleine krasjes of minimale verkleuring. Het product is altijd schoongemaakt en compleet.

 

B-keuze schapenvachten

Bij sommige vachten staat B-keuze. De schapenvachten die ik aanbied komen van schapen waarbij wol een bijproduct is. Ik heb hiervoor gekozen omdat ik dit duurzamer vind dan schapen die voor de vacht worden geslacht. Dit heeft wel als gevolg dat elke vacht verschillend is. Soms is het leer aan de achterkant stroever of zijn de haren van de vacht wat minder zacht of licht vervilt, daarnaast kan de kleur en vorm ook afwijken van wat gebruikelijk is.

 

Hergebruikt verpakkingsmateriaal

Alle pakketten worden verzonden met hergebruikte dozen. Hiervoor is gekozen omdat dit duurzamer dan nieuwe dozen wordt geacht. De dozen zijn altijd stevig genoeg voor de producten en op de juiste wijze dichtgemaakt.

 

Betaling, BTW en marge

Voor het betalen van uw aankoop bij Het Groene Kind kunt u gebruik maken van iDEAL of het bedrag overschrijven. Wenst u op een andere manier te betalen, zoals via afrekening aan de deur of in termijnen, neem contact met mij op. We bekijken dan samen de mogelijkheden.

Alle prijzen op de webshop zijn inclusief BTW. Op alle nieuwe producten wordt 21% BTW gerekend.Over tweedehands producten word geen BTW gerekend. 

 

Verzending

3 keer per week verzendt ik de producten via postNL. Als u iets besteld en er zijn verder geen complicaties, dan is uw pakket binnen 2 á 4 werkdagen bij u in huis.

 

Tot slot

Op alle aankopen zijn de algemene voorwaarden van toepassing, deze vind u hier.

 

Contact

Het Groene Kind

Adres:   Simplonbaan 86, 3524GM UTRECHT
E-mailadres:    info@hetgroenekind.nl
KvK-nummer 63805197
BTW-nummer: NL211672178B01